Hírek, információk

ADJUKÖSSZE - SEGITS A MENHELY ÁRVÁINAK!

Nekünk minden élet számít. De ahhoz, hogy minél több állatnak tudjunk segíteni a TE segítségedre is szükségünk van.
Hiszünk abban, hogy bármekkora segítség jól jöhet, így arra kérünk segítsd célunkat. Hiszen több, mint 200 kutyáról kell gondoskodnunk a karcagi menhelyen.
A menhely csapata, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gondozásukban álló védencek megkapják az orvosi ellátást, napi élelmet és a szeretetet mind addig, amíg az árváink a menhelyen tartózkodnak.
A szakadatlan munkát mi vállaljuk, tőled csak annyit kérünk, hogy akár kis összeggel is segíts minket abban, hogy folytatni tudjuk a mindennapi küzdelmünket!
Az alábbi linken indítottunk egy gyűjtést, de természetesen további helyeken is fogadni tudjuk az adományokat és azokért nagyon hálásak vagyunk!
Adjukössze.hu Most is segíts a menhely árváinak

Számlaszám: 11745073-21145443-00000000
IBAN: HU17 11745073-21145443-00000000
PayPal: koborszivekalapitvany@gmail.com

Felajánlást kaptunk az Expodom-tól

Tisztelt követőink, támogatóink!
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a napokban Együttműködési megállapodás lehetőségével kerestek meg bennünket, melynek keretében felajánlottak az alapítványunk részére egy összecsukható pavilont 3 x 3 m méretben. A felajánlást nagy örömmel fogadtuk, mert nagy segítség a munkánkhoz egy ilyen pavilon, amikor a menhelyünkön önkéntes napot rendezünk.
Ezúton is nagyon szépen köszönjük az expodom.hu webáruháznak.

Pályázat-Normatív támogatás

Tisztelt Követőink, Támogatóink!
Örömmel tudatjuk, hogy 2023. október 5.-én megérkezett számlánkra a NEA-KP-1-2023/4 az adományok után járó normatív támogatás összege 750.000.- Ft. A teljes összeget, a menhelyen lévő és az utcáról bekerülő súlyosan sérült állatok orvosi-klinikai ellátására fordítjuk. Nagy segítség ez nekünk, mert az orvosi ellátások költsége minden évben tetemes összeget tesz ki.
Köszönjük a Miniszterelnökségnek és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek.

ADÓ 1%

Kedves Követőink! Kedves Állatbarátok!
2023. szeptember 22.-én megérkezett számlánkra az adó 1%
Az idei évben 1302 fő ajánlotta fel nekünk az adója 1%-át, ami 8.853.835 Ft-ot jelent a Kóbor Szívek Alapítványnak.
Boldogsággal tölt el bennünket, hogy évről évre egyre többen szavaztok nekünk bizalmat! Nagyon örülünk és köszönjük a bizalmat!
Egy pillanatra így most lesz időnk fellélegezni, hiszen már most is vannak kifizetésre váró számláink, de ebből biztosan rendezni tudjuk azokat, hogy tiszta lappal folytathassuk a mindennapi harcot. Egy példa, csak, hogy lássátok: a múltkori önkéntes napi oltások és orvosi ellátások költsége: 700.000 Ft lett és ez csak egy számla a sok közül, de ezekre szükség van, hogy a védenceink mindig a lehető legtöbbet kapják.
Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki minden évben mellettünk áll, azoknak, akik most először szavaztak nekünk bizalmat, és nem utolsó sorban a könyvelőnknek, aki segít nekünk, hogy mindig minden jól menjen.
Azt megígérjük, hogy addig küzdünk amíg csak lehet, és mindent megteszünk továbbra is, hogy senkiről ne kelljen lemondanunk! ????

Tisztelt Követőink, kedves állatbarátok!

Ismét itt az ideje az Adó 1 % felajánlásnak. Kérjük, hogy ne hagyjátok elveszni, hanem ajánljátok fel az alapítványunknak. Az idén különösen sok kutya került a gondozásunkba a felelőtlen tartási körülmények miatt is. Segítsetek, hogy az élelmezésre és az állatorvosi költségekre tudjuk fordítani. A túlélés egyik záloga a felajánlás! A fotón minden további információ megtalálható.
Köszönjük, ha gondolsz ránk!
Adószámunk: 18848335-1-16

BOLDOG KARÁCSONYT!

Minden kedves támogatónknak, követőnknek és állatbarátnak Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Hundehilfe Ungarn Támogatás.

Kedves Követőink! Kedves Állatbarátok!
Nem olyan régen adománygyűjtő kampányt indítottunk az Adjukössze oldalán, bízva abban, hogy sikerrel járunk és legalább a téli időszakra biztosítani tudjuk majd a kutyusaink élelmezését.
Szívmelengető érzés volt látni, hogy egy emberként álltatok mellénk és rekord sebességgel, bőven a határidő előtt össze jött a megálmodott összeg!
Szavakkal nem lehet kifejezni mennyire boldoggá tettetek ezzel bennünket.
De van ám még egy csodálatos hírünk, ami a mai napunkat is bearanyozta!
A napokban egy kedves ismerősünk megjelölt bennünket a Hundehilfe Ungarn, svájci egyesület posztjában, amiben azt kérték javasoljatok olyan magyarországi menhelyet, akinek szüksége lenne segítségre.
Mivel nagyon sok dolog van amit meg kellene csinálnunk, megosztottuk és kértünk benneteket, hogy szavazatotokkal támogassatok bennünket.
Legnagyobb meglepetésünkre nem csak ti, hanem nagyon sok állatvédő kolléga is mellénk állt amiért nem győzünk elég hálásak lenni és ennek az összefogásnak köszönhetően a mai napon kihírdették, hogy a Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány lesz az a szerencsés egyesület akit a szárnyaik alá vesznek és segítő, baráti kezet nyújtanak!
Ezúton szeretnénk megköszönni ezt a szuper lehetőséget a Hundehilfe Ungarn csapatának, nagyon hálásak vagyunk a bizalmukért.
Nem utolsó sorban pedig hatalmas köszönet mindenkinek a rengeteg szavazatért.
Minden angyalunknak, követőnknek, állatszerető embernek, régi és új barátnak Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk és Szeretetben gazdag Boldog Új Évet!!

Pályázati hírek!

Tisztelt Támogatóink, Követőink, Kedves Állatbarátok!
Nagy örömünkre 2022. december 2.-án megérkezett a Herman Ottó Nonprofit Kft. és az Agrárminisztérium támogatásával elnyert pályázati pénz 2.380.000.-Ft. Ezt az összeget a beadott költségtervben meghatározott
költségnemekre fordíthatjuk: Ivartalanításra = 900.000.-Ft., Közüzemi szolgáltatásokra és üzemanyag ktsg-re = 1.000.000.-Ft., a tevékenység végzéséhez szükséges felszerelések vásárlására 480.000.- forintot költhetünk. A legjobbkor érkezett ez a pályázati támogatás, mert az energia és az üzemanyag árak nagyon magasak, nagy nehézséget jelent alapítványunknak a nagy létszám élelmezése mellett ennek a kifizetése. Mivel alapítványunk csak ivartalanított állatokat ad örökbe, hatalmas segítség az erre kapott összeg is, mert így jelentősen több kutyust tudunk örökbe fogadásra felkészíteni, gazdásítani.
Nagyon szépen köszönjük a támogatást!

LÉGY ANGYAL ÉS LEPJ MEG EGY VACSIVAL!

Lennél Te is az egyik Angyalunk?

Akár egy kávé árával, vagy egy megosztással is tudsz segíteni a karcagi menhely lakóinak, hogy minden nap jusson nekik élelem, ebben a nehéz helyzetben is‼️

Köszönjük, ha támogatod védenceinket az adománygyűjtő kampányunkban:

https://adjukossze.hu/adoma.../kutyaeledelt-karacsonyra-2731

Pályázati támogatások

Tisztelt Követőink, Segítőink, Kedves Állatbarátok!
Mint minden évben most is pályázatokat nyújtottunk be, hogy forrásokat szerezzünk a menhelyünk müködtetéséhez.
Alapítványunk a NEAO-KP-1-2022/7-000526 azonosító számú pályázatunkra a Bethlen Gábor Alapkezelő NEA/77/2022 sz. döntése alapján 150.000.-Ft. működési célra költhető, a NEAN-KP-1-2022/4-182 azonosító számú páűlyázatunkra, mely az adományok után járó normatív támogatás NEA/981/2022 sz. döntés alapján az Alapkezelő 750.000.-Ft. vissza nem téritendő támogatást utalt Alapítványunk számlájára, mely összeget Állatorvosi szolgáltatás igénybevételére költhetünk. Mindkét támogatás összege nagy segítséget jelent nekünk, mivel a kiadásaink egy részét a működésre kell fordítanunk. Az állatorvosi költségeink minden évben tetemes összeget tesznek ki.
Köszönjük a támogatást!