Hírek, információk

ADÓ 1 %

Kedves Követőink, Kedves Állatbarátok!
Januárban már elkezdődött a 2023-as adóév, adó 1%-nak a nyilatkozati ideje!
Az előző évben nagyon megleptetek minket, mert rengetegen mellénk álltatok, amiért nem győzünk elég hálásak lenni!
Idén se hagyjátok elveszni, hiszen nekünk ez az egyetlen esélyünk az életben maradásra.
200 életről gondoskodni támogatás nélkül lehetetlen!
Szükségünk van rátok!
Amennyiben idén is a Kóbor Szíveknek ajánlanád fel:
"Kóbor Szívek" Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány
Adószám: 18848335-1-16

VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÓKAT KERESÜNK!

Közelednek az ünnepek, készülődés járja át a mindennapokat. Az elmúlt években az a tapasztalat, hogy bár az adakozási kedv nő, az örökbefogadás leáll egy időre. Tegyük varázslatossá azok Karácsonyát, akiknek nincs gazdijuk. Szeretnél jót tenni? Nem mersz kimenni a menhelyre mert biztos hazavinnéd az összes kutyát? Összeszorul a szíved a gazdikeresőink miatt? Akkor ez a poszt Neked szól. Itt az idő cselekedni, ugyanis virtuális örökbefogadást indítunk decemberben. Így támogathatod védenceiket, tudva azt, hogy szebbé teheted egy rácsok között élő menhelylakó életét. Nem probléma a távolság, ha esetleg már van több háziállat, ha nincs rá időd, párod nem engedi vagy épp szívférges a kiszemelted. 1 hónapig más módon is tudsz róla gondoskodni. Ha szeretnél csatlakozni és segíteni, mutatjuk mi a teendőd:
1. Facebook vagy insta posztjainkban hirdetett védenceink (cica vagy kutya) között nézz szét, biztosan hamar találni fogsz olyat, aki "nézd milyen cukiiii" vagy épp "na őt elhoznám" reakciót vált ki.
2. Oszd meg a posztját, ezzel nagyobb esélyt adva neki a gazdikeresés ügyében. Jelöld meg a megosztott posztban, hogy virtuális gazdija lettél a hónapban.
3. Járulj hozzá a mindennapjaihoz, ellátásához. Etetését, oltásait, szívféreg kezelését egy jelképes összeggel támogasd. Advocate, Vectra 3d, Bravecto, Simparica trio és Nexgard készítményekből szeretnénk, ha lenne tartalékunk minden kutyus számára. Legyél az angyalkájuk és segítsd havi ellátásukat
Számlaszám: 11745073-21145443-00000000
IBAN: HU17 11745073-21145443-00000000
PayPal: koborszivekalapitvany@gmail.com
Közleménybe: védencünk neve+ virtuális örökbefogadás
A Karácsonyi csodához szükségünk van rátok.
Ne vásárolj fogadj örökbe!

ADJUKÖSSZE - SEGITS A MENHELY ÁRVÁINAK!

Nekünk minden élet számít. De ahhoz, hogy minél több állatnak tudjunk segíteni a TE segítségedre is szükségünk van.
Hiszünk abban, hogy bármekkora segítség jól jöhet, így arra kérünk segítsd célunkat. Hiszen több, mint 200 kutyáról kell gondoskodnunk a karcagi menhelyen.
A menhely csapata, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gondozásukban álló védencek megkapják az orvosi ellátást, napi élelmet és a szeretetet mind addig, amíg az árváink a menhelyen tartózkodnak.
A szakadatlan munkát mi vállaljuk, tőled csak annyit kérünk, hogy akár kis összeggel is segíts minket abban, hogy folytatni tudjuk a mindennapi küzdelmünket!
Az alábbi linken indítottunk egy gyűjtést, de természetesen további helyeken is fogadni tudjuk az adományokat és azokért nagyon hálásak vagyunk!
Adjukössze.hu Most is segíts a menhely árváinak

Számlaszám: 11745073-21145443-00000000
IBAN: HU17 11745073-21145443-00000000
PayPal: koborszivekalapitvany@gmail.com

Felajánlást kaptunk az Expodom-tól

Tisztelt követőink, támogatóink!
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a napokban Együttműködési megállapodás lehetőségével kerestek meg bennünket, melynek keretében felajánlottak az alapítványunk részére egy összecsukható pavilont 3 x 3 m méretben. A felajánlást nagy örömmel fogadtuk, mert nagy segítség a munkánkhoz egy ilyen pavilon, amikor a menhelyünkön önkéntes napot rendezünk.
Ezúton is nagyon szépen köszönjük az expodom.hu webáruháznak.

Pályázat-Normatív támogatás

Tisztelt Követőink, Támogatóink!
Örömmel tudatjuk, hogy 2023. október 5.-én megérkezett számlánkra a NEA-KP-1-2023/4-000110 azonosító számú pályázatunkra az adományok után járó normatív támogatás összege 750.000.- Ft. A teljes összeget, a menhelyen lévő és az utcáról bekerülő súlyosan sérült állatok orvosi-klinikai ellátására fordítjuk. Nagy segítség ez nekünk, mert az orvosi ellátások költsége minden évben tetemes összeget tesz ki.
Köszönjük a Miniszterelnökségnek és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek.

ADÓ 1%

Kedves Követőink! Kedves Állatbarátok!
2023. szeptember 22.-én megérkezett számlánkra az adó 1%
Az idei évben 1302 fő ajánlotta fel nekünk az adója 1%-át, ami 8.853.835 Ft-ot jelent a Kóbor Szívek Alapítványnak.
Boldogsággal tölt el bennünket, hogy évről évre egyre többen szavaztok nekünk bizalmat! Nagyon örülünk és köszönjük a bizalmat!
Egy pillanatra így most lesz időnk fellélegezni, hiszen már most is vannak kifizetésre váró számláink, de ebből biztosan rendezni tudjuk azokat, hogy tiszta lappal folytathassuk a mindennapi harcot. Egy példa, csak, hogy lássátok: a múltkori önkéntes napi oltások és orvosi ellátások költsége: 700.000 Ft lett és ez csak egy számla a sok közül, de ezekre szükség van, hogy a védenceink mindig a lehető legtöbbet kapják.
Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki minden évben mellettünk áll, azoknak, akik most először szavaztak nekünk bizalmat, és nem utolsó sorban a könyvelőnknek, aki segít nekünk, hogy mindig minden jól menjen.
Azt megígérjük, hogy addig küzdünk amíg csak lehet, és mindent megteszünk továbbra is, hogy senkiről ne kelljen lemondanunk! ????

Tisztelt Követőink, kedves állatbarátok!

Ismét itt az ideje az Adó 1 % felajánlásnak. Kérjük, hogy ne hagyjátok elveszni, hanem ajánljátok fel az alapítványunknak. Az idén különösen sok kutya került a gondozásunkba a felelőtlen tartási körülmények miatt is. Segítsetek, hogy az élelmezésre és az állatorvosi költségekre tudjuk fordítani. A túlélés egyik záloga a felajánlás! A fotón minden további információ megtalálható.
Köszönjük, ha gondolsz ránk!
Adószámunk: 18848335-1-16

BOLDOG KARÁCSONYT!

Minden kedves támogatónknak, követőnknek és állatbarátnak Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Hundehilfe Ungarn Támogatás.

Kedves Követőink! Kedves Állatbarátok!
Nem olyan régen adománygyűjtő kampányt indítottunk az Adjukössze oldalán, bízva abban, hogy sikerrel járunk és legalább a téli időszakra biztosítani tudjuk majd a kutyusaink élelmezését.
Szívmelengető érzés volt látni, hogy egy emberként álltatok mellénk és rekord sebességgel, bőven a határidő előtt össze jött a megálmodott összeg!
Szavakkal nem lehet kifejezni mennyire boldoggá tettetek ezzel bennünket.
De van ám még egy csodálatos hírünk, ami a mai napunkat is bearanyozta!
A napokban egy kedves ismerősünk megjelölt bennünket a Hundehilfe Ungarn, svájci egyesület posztjában, amiben azt kérték javasoljatok olyan magyarországi menhelyet, akinek szüksége lenne segítségre.
Mivel nagyon sok dolog van amit meg kellene csinálnunk, megosztottuk és kértünk benneteket, hogy szavazatotokkal támogassatok bennünket.
Legnagyobb meglepetésünkre nem csak ti, hanem nagyon sok állatvédő kolléga is mellénk állt amiért nem győzünk elég hálásak lenni és ennek az összefogásnak köszönhetően a mai napon kihírdették, hogy a Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány lesz az a szerencsés egyesület akit a szárnyaik alá vesznek és segítő, baráti kezet nyújtanak!
Ezúton szeretnénk megköszönni ezt a szuper lehetőséget a Hundehilfe Ungarn csapatának, nagyon hálásak vagyunk a bizalmukért.
Nem utolsó sorban pedig hatalmas köszönet mindenkinek a rengeteg szavazatért.
Minden angyalunknak, követőnknek, állatszerető embernek, régi és új barátnak Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk és Szeretetben gazdag Boldog Új Évet!!

Pályázati hírek!

Tisztelt Támogatóink, Követőink, Kedves Állatbarátok!
Nagy örömünkre 2022. december 2.-án megérkezett a Herman Ottó Nonprofit Kft. és az Agrárminisztérium támogatásával elnyert pályázati pénz 2.380.000.-Ft. Ezt az összeget a beadott költségtervben meghatározott
költségnemekre fordíthatjuk: Ivartalanításra = 900.000.-Ft., Közüzemi szolgáltatásokra és üzemanyag ktsg-re = 1.000.000.-Ft., a tevékenység végzéséhez szükséges felszerelések vásárlására 480.000.- forintot költhetünk. A legjobbkor érkezett ez a pályázati támogatás, mert az energia és az üzemanyag árak nagyon magasak, nagy nehézséget jelent alapítványunknak a nagy létszám élelmezése mellett ennek a kifizetése. Mivel alapítványunk csak ivartalanított állatokat ad örökbe, hatalmas segítség az erre kapott összeg is, mert így jelentősen több kutyust tudunk örökbe fogadásra felkészíteni, gazdásítani.
Nagyon szépen köszönjük a támogatást!